неделя, 19 март 2017 г.

Bed Head TIGI Dry Shampoo

Здравейте! Сухите шампоани са важна част от ритуала ми за грижа за косата, постоянно изпробвам нови марки и видове, затова днес реших да ви запозная с Bed Head TIGI Dry Shampoo

Това е първият продукт на марката, който използвам и определено няма да е последният. Не знам до колко сте запознати, но Bed Head TIGI е популярна марка продукти за коса, която за огромно мое съжаление не се предлага у нас.


Този сух шампоан мирише божествено на ванилия, ароматът се задържа за дълго на косата. Ефектът му е страхотен, не прави косата прекалено твърда, почти не оставя бели следи, а където са по-забележими се отстраняват с лекота. Резултатът след употребата на Bed Head TIGI е много добър, косата изглежда сякаш е току що измита. Не прави косата тежка и не я заплита, попаднах на някои подобни продукти, които имат този дефект. Продуктът е икономичен, малко количество дава добри резултати и ефектът се задържа за дълго. Не е както с други сухи шампоани, при които за час два косата да е перфектна, а после да се сплеска. Bed Head TIGI придава обем и лека фиксация на косата.

Ако се чудите какъв сух шампоан да си купите и имате възможност да пробвате този, определено ви го препоръчвам. Харесала съм си още продукти на марката, които смятам да си поръчам, ще ви държа в течение дали са ми харесали. 

Вие използвали ли сте нещо на тази марка?

                                                                                                                                    Поздрави, Боряна

Няма коментари:

Публикуване на коментар